Τριήμερη εκδρομή σε περιοχές της Θεσσαλίας και του Αμυνταίου

Ενημερώνονται οι φοιτητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην τριήμερη εκδρομή του 8ου και του 10ου Εξαμήνου, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των μαθημάτων “Τεχνικής Γεωλογίας ΙΙ“, “Εδαφομηχανικής και Θεμελιώσεων“ και “Βελτίωσης Γεωτεχνικής Συμπεριφοράς Γεωλογικών Σχηματισμών“, ότι η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 7:30 π.μ., την Πέμπτη 12/4/2018, μπροστά από τις Αίθουσες διδασκαλίας ΣΕΜΦΕ (στο παλαιό περίπτερο). Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να φροντίσουν να προσέλθουν στο σημείο συνάντησης εγκαίρως προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στο ημερήσιο πρόγραμμα της εκδρομής.

Η λίστα των συμμετεχόντων, προς αποφυγή παρανοήσεων, παραθέτεται στον επισυναπτόμενο πίνακα.

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα της εκδρομής θα επισκεφτούμε χωριά του ανατολικού Θεσσαλικού κάμπου που έχουν πληγεί από τις εδαφικές υποχωρήσεις (π.χ. Νίκη), την κατολίσθηση στο Ρωποτό Τρικάλων, την μεγάλη κατολίσθηση στο ορυχείο Αμυνταίου, το Φράγμα Περδίκα, υδροηλεκτρικά φράγματα του Αλιάκμονα και τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.

Παρακαλώ η ένδυση και η υπόδησή σας να είναι κατάλληλη για εργασίες πεδίου και να είστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενες δυσμενείς καιρικές συνθήκες(ζεστά ρούχα και αδιάβροχο).

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα πρέπει να δίνετε προσοχή στην ασφάλειά σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, ως ενήλικες, με τη συμμετοχή σας στην εκδρομή έχετε οι ίδιοι αποδεχθεί την ευθύνη για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας και ότι το ΕΜΠ ή οι υπεύθυνοι καθηγητές της εκδρομής δεν φέρουν κάποια ευθύνη.

 

Ο Συντονιστής Καθηγητής

Κωνσταντίνος Λουπασάκης

Επικ. Καθηγητής Ε.Μ.Π.

 

Download (PDF, 593KB)